Negen nieuwe biologische Bisson-koekjes

De biologische koekjesfabrikant Bisson voegt negen nieuwe koekjes toe aan zijn assortiment. 

Déli'GO: gevulde koekjes
Het Déli'GO-gamma van Bisson bestaat uit gevulde koekjes in verschillende smaken. Van een smaakvolle fruitpuree tot een rijkelijke chocoladevulling? Deze Déli’GO-koekjes bevatten geen palmolie en hebben een handig formaat. 

Crousty Roll: glutenvrij genieten van chocolade
Deze gevulde Crousty Roll-koekjes zijn glutenvrij en ook zonder palmolie. De Crousty Roll is naast hazelnoot en kokosnoot nu ook verkrijgbaar met fondant, als nieuwigheid binnen het gamma. Dit chocoladekoekje is gevuld met 55% fondant chocolade. 

Zandkoekjes met haver, spelt én tarwe
Deze koekjes worden gemaakt met drie soorten granen (haver, spelt en tarwe) waardoor ze enorm vezelrijk zijn. Daarnaast bevatten ze geen palmolie of aroma's. Vergeleken met andere zoetigheden zit er veel minder suiker in - die tevens fairtrade is.

Voor meer informatie: www.hygiena.be


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven