Villa Teresa nu ook vegan:

Ouderwets vakmanschap resulteert in vegan mousserende wijn

Onder de naam ‘Villa Teresa’ brengt familiebedrijf Vini Tonon een succesvolle range biologische wijnen op de markt. Het familiebedrijf uit 1936, gevestigd in het hart van het Prosecco gebied, maakt hiermee haar wijnen nog breder inzetbaar op de markt.

Deze serie ‘organic’ wijnen is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde percelen, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke gisten en gecontroleerd door twee overheidsinstanties (ICEA en AIAB).

Eigenaar en wijnmaker Loris Tonon wil laten zien dat het mogelijk is om gezonde, natuurlijke kwaliteitswijnen te maken waarbij moderne techniek en ouderwets vakmanschap hand in hand gaan.

De mousserende serie, waaronder de Prosecco, is sinds kort naast biologisch ook nog eens vegan gecertificeerd.

Wielinga is al meer dan 20 jaar importeur van dit wijnhuis.

Voor meer informatie:
Wielinga
dpool@wielinga.nl
www.wielinga.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven