Biologische beurs in Dubai vindt wel plaats

Hoewel de hele wereld op slot lijkt en beurzen ver weg lijken, is in Dubai de Middle East Organic and Natural Products Expo aan de gang in het Dubai World Trade Center. Dinsdag 15 december werd de beurs geopend, vandaag is de laatste beursdag.

De organisatoren hebben voorafgaand aan de beurs dit jaar ook een aantal nieuwe kansen ingebouwd voor hun exposanten, zowel online als offline. De lancering van het Digital Trade Week-platform in mei eerder dit jaar bracht meer dan 40.000 kopers en leveranciers met elkaar in contact via online initiatieven en resulteerde in 4.356 productspecifieke vragen en 2.228 offerteaanvragen aan de deelnemende exposanten.

"We zijn getuige geweest van een toename van meer dan 120% in online transacties op arabianorganics.com", zei Shinu Pillai, de tentoonstellingsdirecteur van het wholesale e-commerce portaal.

"De pandemie daagde ons inderdaad uit, maar we zijn verheugd één van de weinige 'in-person' evenementen te zijn, niet alleen in het Midden-Oosten, maar over de hele wereld. De biologische sector heeft tijdens de pandemie een grote groei doorgemaakt, dankzij de verschuiving van de consumentenvraag naar een gezond leven en we zijn hier om deze groei te ondersteunen en te faciliteren", voegde Pillai toe.

Voor meer informatie: www.organicandnatural.com

Bron: Exhibition World


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven