FZ Organic Food kan vooruit met extra magazijnruimte

"We willen de biospeciaalzaken helpen om onderscheidend te zijn"

Tholen - We naderen het einde van een turbulent jaar waarin het COVID-19-virus een grote impact had. Ook bij FZ Organic Food in Wolvega waren de gevolgen merkbaar. Roelof Hulst: "Na het uitbreken van de pandemie hebben we een sterke groei gezien in de vraag naar onze producten. Aan de andere kant was en is het nog steeds een uitdaging om op tijd voldoende grondstoffen geleverd te krijgen."

Roelof geeft aan dat ze zich daarom dit jaar vooral gericht hebben op het zo goed mogelijk voldoen aan de wensen van de klanten. "Normaal gesproken zou innovatie en productontwikkeling een prominentere rol spelen, maar voor dit jaar is dat naar de achtergrond verschoven."

Op deze foto is het nieuwe gedeelte van het magazijn goed te zien.

Binnen het bedrijf zijn de nodige ontwikkelingen te melden. Zo is de uitbreiding van het pand aan Oppers in Wolvega begin dit jaar van start gegaan en in de zomer voltooid. Hiermee kreeg het bedrijf 1.400 vierkante meter extra ruimte tot de beschikking, onder meer om voorraad in op te slaan. "We hebben vooruitgang geboekt in de beschikbaarheid van onze producten. Belangrijk hiervoor is dat we ons magazijn dit jaar hebben vergroot. Vanaf eind juli was de extra magazijnruimte operationeel en hebben we onze veiligheidsvoorraad kunnen verbeteren. We hopen dat onze klanten en de biospeciaalzaken daarvan de afgelopen maanden positieve effecten hebben opgemerkt."

 
Waarop zal de focus in 2021 komen te liggen? Roelof: "Productontwikkeling zal het komende jaar weer een belangrijke rol spelen voor onze merken exclusief voor de biospeciaalzaken. Hiermee willen we de biospeciaalzaken helpen om onderscheidend en innovatief te zijn in hun marktgebied. Uiteraard zullen we via het Biojournaal hierover informatie geven zodra er nieuwe producten beschikbaar zijn."Voor meer informatie:

Roelof Hulst
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
06 30834632
roelof@fzorganicfood.com  
www.fzorganicfood.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven