In glazen fles, dus 100% plasticvrij

D'UVA: 8 biologische sappen voor fijnproevers

In de zomer van 2009 fietste Enrico Di Martino op de landwegen van Essex, Engeland, onder een verzengende zomerzon. Om zijn dorst te lessen stopte hij bij een plaatselijke winkel met verse smoothies. Het was liefde na de eerste slok. Na een inspirerende reis naar een smoothie productiebedrijf in Londen wist Enrico wat hem te doen stond... Hij keerde terug naar Italië en begon zijn droom: het produceren van natuurlijke, gezonde druiven drankjes: D'UVA. Met behulp van de druiven uit zijn wijngaard aan het Gardameer en andere verse vruchten en botanische ingrediënten, experimenteerde hij met allerlei smaakcombinaties, die qua productieproces tevens vriendelijk zou zijn voor Moeder Aarde. Na enkele jaren wisten Enrico en zijn broer Matteo hun koude pers- en hogedruk processen te perfectioneren, met een vers sap, vrij van chemicaliën als resultaat.

Waarom de dranken van D'UVA kopen?
✔ Puur druivensap van koude persing
✔ Alternatief voor wij
✔ Frisse, evenwichtige zure/zoete smaak
✔ Zonder toegevoegde suikers
✔ Biologisch, in glas, 100% plasticvrij

Druivensap, de lekkerste non-alcoholische vervangers voor wijn?
D'UVA sap van witte druiven, doet denken aan een zonnige Chardonnay, maar het is een non-alcoholische drank met een frisse en lichtelijk fruitige smaak.

D'UVA Rosé is fris, bevredigend en sappig, met een goede balans tussen zuurgraad en zoetheid. De rode druivensap van D’Uva heeft een intens karakter van rijp fruit met een volle, zoete en uitbundige smaak.

Deze druivensappen zijn rijk aan smaak en zuur ook hebben ze een diepe fruitsmaak waardoor het je gerecht meer diepte en smaak geeft. Ideaal voor de feestdagen.

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen. Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.