Rauwmelkse magere kwark nu verkrijgbaar bij Udea

Sporters opgelet!

"Sporters opgelet! Vanaf vandaag is bij Udea het nieuwste product van RauwPower, rauwmelkse magere kwark, verkrijgbaar. Met maar liefst 12,4% eiwit staat deze gelijk aan de top van zijn segment. En dat zonder toegevoegd melkpoeder!", vertelt Koen Mulder namens Raw Milk Company uit De Lutte.

De rauwe melk wordt afgeroomd, 20 uur aangezuurd en gestremd met lebstremsel. Na deze tijd wordt het in zakken opgehangen om de wei uit de wrongel te laten lekken. De overgebleven kwark is dan nog zo'n 25% van de oorspronkelijke massa. "Dit geeft de kwark zowel een hoog gehalte eiwit als een hoge verhouding eiwit tot lactose (bijna 4:1). En door het gebruik van rauwe melk zijn alle enzymen uit rauwe melk nog intact en aanwezig. De langdurige verzuring en lebstremsel geven de kwark een milde smaak en zachte structuur ondanks de lage gehalten vet en lactose. Perfect voor het onderhoud van spiermassa bij sporters, maar ook bij ouderen of anderen met verhoogde eiwitbehoefte. Vraag ernaar bij uw biospeciaalzaak."

Koen besluit met de volgende opmerking: "Wij zijn op de hoogte van bezwaren van vegetariërs tegen lebstremsel. Voor onze motivaties voor het gebruik hiervan verwijzen wij u graag naar onze website."

Voor meer informatie:

Koen Mulder
Raw Milk Company VOF
Beuningerstraat 12
7587 LD De Lutte
+31 541 299 872
info@rawmilkcompany.nl  
www.rawmilkcompany.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.