Hobbybakkers en professionals aan de slag met bio-couverture

Kookchocolade (ofwel couverture) is een dynamisch product, een werktuig – iets dat men in de handen neemt om er iets moois van te maken. Dit gevoel wil VIVANI op de verpakking van haar bio-couverture overbrengen. Het design laat precies de bakmomenten zien waarin de vloeibare chocolade haar opwachting maakt. De passende recepten zijn op de website van VIVANI terug te vinden.

De producent geeft aan dat de couverture zich dankzij het handzame formaat snel en eenvoudig laat portioneren. Vergeleken bij sommige couvertureblokken met een hoog vetaandeel, zijn de recepturen van VIVANI couverture samengesteld als bij hoogwaardige chocolade. Een goede hoeveelheid cacaoboter zorgt voor het smelten.

De couverturerepen – die verkrijgbaar zijn in de soorten 'puur', 'melk' en 'wit' – zijn verpakt in een 100% ecologische, plasticvrije verpakking. "Zelfs de folie, die voor de nodige productbescherming zorgt, kan eenvoudig bij het eigen tuincompost worden gedaan", legt VIVANI-oprichter Andreas Meyer uit. De ingrediënten zelf zijn allen biologisch en UTZ gecertificeerd en voldoen aan de hoogste duurzaamheids-eisen.

VIVANI meldt dat reeds vele banketbakkerijen, ijssalons en cateraars zweren bij de hoge kwaliteit van de VIVANI couverture en gebruiken voor hun werk de praktische grote verpakkingen van 10 kilogram. Hobbybakkers vinden het handelsgebruikelijke formaat in het bakschap van de biospeciaalzaak.

Tips voor het verwarmen en afkoelen van couverture zijn hier te vinden.

Voor meer informatie: www.vivani.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.