Kieslijst minister van de nieuwe economie bekend

Meer dan 200 kandidaten hebben zich verkiesbaar gesteld als Minister van de nieuwe economie! Vanaf dinsdag zijn de stembussen geopend en kan er gedurende de hele maand december gestemd worden op de kandidaten.

MVO Nederland zoekt naar de minister van de nieuwe economie. "Om de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in 2030 te halen, moeten we op vrijwel alle thema’s versnellen. Een groeiende groep mensen staat te springen hieraan bij te dragen – van jong tot oud, van ondernemer tot werknemer, van links tot rechts. Wat ze verbindt, is dat ze tempo willen maken op weg naar de nieuwe economie."

De gekozen Minister van de nieuwe economie is hét gezicht van iedereen die tempo wil maken richting de nieuwe economie en krijgt van MVO Nederland de unieke mogelijkheid aan tafel te komen bij politieke beslissers. Daarnaast krijgt de gekozen kandidaat de kans om zijn of haar visie op een landelijk podium te laten horen en debatteert hij of zij direct na zijn of haar verkiezing mee met tijdens NE21: het verkiezingsdebat.

Klik hier voor de kandidatenlijst.

Voor meer informatie: www.ministervandenieuweeconomie.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven