Neleman en Wijntransport gaan samenwerken

Neleman wijnen zijn vanaf nu ook beschikbaar via Wijntransport. De aftrap vindt plaats met de 31 wijnspeciaalzaken aangesloten bij 'De Wijnproevers'. Dat is goed nieuws voor wijnliefhebbers in heel Nederland, vinden zowel Neleman als Wijntransport.
 
“Wijntransport is een distributiepartner met oog voor kwaliteit en specialisme en 44 jaar ervaring in wijn. In die 44 jaar zijn logistiek en transport continu ontwikkeld en aangepast aan de tijd en is er bijzonder veel aandacht voor duurzaamheid. We zijn bijzonder blij met deze nieuwe samenwerking met Neleman omdat we op deze wijze zowel nationaal als internationaal de Neleman wijnen op een efficiënte en duurzame wijze nog breder beschikbaar maken voor de consument", aldus Paul Diterwich, CEO Wijntransport.


 
Derrick Neleman is oprichter en eigenaar van Bodegas Neleman en uitgeroepen tot Meest Inspirerende Ondernemer van het jaar. Het wijnhuis en de wijngaarden zijn gelegen in Casas del Rey in een van de hoogst gelegen gebieden in de regio Parque Natural de las Hoces del Cabriel, deels Unesco Biosfeerreservaat. Het wijnhuis is dit jaar schitterend gerenoveerd met behulp van een succesvolle crowdfunding en beschikt nu over een brandstore met proeflokaal en een op loopafstand gelegen gastenverblijf. Zo is het voor klanten en fans mogelijk om in dit prachtige gebied op locatie kennis te maken met de Bodega en het verhaal van Neleman te beleven.
 
"Neleman is altijd op zoek naar strategische samenwerkingen en Wijntransport is een hele logische keuze. Het specialisme van Wijntransport, in combinatie met de superefficiënte logistiek is een geweldige kans voor Neleman om onze positie bij wijnspeciaalzaken te verstevigen. Neleman is ook begonnen in speciaalzaken, namelijk de natuurvoeding, en de wijnen die Wijntransport gaat opnemen zijn daar ook bij uitstek voor geschikt. Daarbij is Wijntransport ook actief in Duitsland en België, waar Neleman eveneens actief is. 1+1=3!", aldus Derrick Neleman - CEO Neleman.

Voor meer informatie: www.neleman.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.