Stadswinkel Dirk geopend in voormalig Marqt-pand

In het voormalige pand van Marqt opende Dirk op 22 november een bijzondere winkel. Op een beperkt vloeroppervlak biedt de winkelketen een complete supermarkt aan. Naast het reguliere assortiment focust Dirk ook op de gemaksklant met verse sappen, pizza’s en maaltijdsalades.

Marcel Huizing, directeur Dirk, zegt: "Met de opening van deze Dirk komt het totaal aantal winkels op 126. In slechts 2 weken tijd groeide het winkelbestand met 3 winkels en kunnen nog meer Nederlanders profiteren van het voordeel van Dirk."

Sebastiaan Griffioen, supermarktmanager van de nieuwste Dirk, voegt toe: "Deze Dirk is klein, maar fijn. Door het beperkte vloeroppervlak hebben we het assortiment flink moeten aanpassen. Het assortiment is dus een stuk minder diep, maar nog wel breed. Je kunt hier prima je dagelijkse boodschappen doen, maar ook als je weinig tijd om te koken hebt ben je hier aan het juiste adres. Er is veel aandacht voor vers: verse sappen, maar ook verse pizza's en heerlijke maaltijd-salades. Je tapt daarnaast zelf je eigen jus d’orange met hulp van de sinaasappelpers. We hebben daarnaast vers gebakken broodjes, topkwaliteit vlees uit onze eigen slagerij en een grote keuze in groente- en fruitproducten."

De supermarkt is 7 dagen per week geopend en parkeren kan rondom het filiaal.

Voor meer informatie: www.dirk.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.