Woensdag 25 november

Leer je videoclip maken op BioAcademy kennisdag

De biologische sector doet geweldig werk, maar mag vaker haar mooie kanten laten zien. Zo luidt één van de conclusies van de vorige BioAcademy kennisdag. Op de komende kennisdag reikt BioAcademy in samenwerking met Bionext daarom middelen aan, waarmee bedrijven in de sector zich beter kunnen laten zien.

Eén daarvan is een 1-uur durende live online sessie, waarin Geertje Algera Media de deelnemers leert een professionele video te maken met je eigen telefoon. Handig om in te zetten in de Biokennisweek, op social media, op websites en meer. En de beste camera is de camera die je bij je hebt. Je smartphone dus.

In de workshop leer je professionele opnames te maken met een goede geluidskwaliteit, de juiste camerapositie en de best mogelijke lichtkwaliteit. Ook leer je dat je, door middel van de juiste (gratis) app ook video’s kunt monteren, compleet met ondertiteling en rechtenvrije muziek. Om je ervaringen verder te verdiepen, kun je op 3 december een vervolgtraining doen via BioAcademy.

De trainer, journalist en antropoloog Geertje Algera, maakte 14 jaar programma’s voor KRO-NCRV. In 2014 ontdekte ze dat ze met haar iPhone reportages voor televisie kon maken, en al snel werd ze de eerste MoJo (mobiele verslaggever) van de publieke omroep in Hilversum. Sinds  2016 is ze als ondernemer helemaal gespecialiseerd in smartphone filmen en monteren. Al meer dan 3000 mensen volgden haar training, zowel online als offline.

De workshop vindt plaats op 25 november aanstaande van 16:00 tot 17:00 uur tijdens de BioAcademy kennisdag. Onderdelen van de dag kunnen ook los gevolgd worden en de dag wordt gratis aangeboden door BioAcademy en Bionext. Klik hier om je aan te melden. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.