De Groene Juffers dragen stokje over aan Odin foodcoop

Eigenaren Marieke en Godelieve van Meegen van natuurwinkel De Groene Juffers dragen per 30 november het stokje over aan Odin foodcoop. De winkel in de Kleverparkbuurt in Haarlem wordt de 25e winkel van de biologische coöperatie en krijgt de naam Odin Haarlem. 

Foto: van links naar rechts: Marieke van Meegen, Godelieve van Meegen, Theo Boon en Merle Koomans van den Dries (beiden directie Odin) Fotocredits: Odin

Superblij met nieuwe winkel
“Superblij zijn we dat deze gezellige winkel die in een leuke buurt zit, bij Odin komt”, aldus Merle Koomans van den Dies (directeur Odin). “We zullen er alles aan doen om het werk van Godelieve en Marieke met dezelfde dosis liefde en aandacht voort te zetten.”

“We doen al heel lang zaken met de groothandel van Odin”, zegt Godelieve van Meegen. “De idealen van Odin passen 1 op 1 bij die van ons. Voor ons is het na 21 jaar tijd om iets anders te gaan doen. Maar we geven onze mooie winkel met veel trots en vertrouwen door aan Odin.”

Voordeel van lidmaatschap
Vanaf de opening van Odin Haarlem kunnen klanten lid worden van coöperatie Odin. Leden kunnen gebruik maken van het voordeelsysteem, waarmee ze onder andere 15 tot 20% voordeel krijgen op hun boodschappen.

Nog meer vers en biodynamisch
De winkel heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter. Het assortiment zal worden uitgebreid met nog meer verse en biodynamische producten. Ook het assortiment lokale producten wordt deels overgenomen en waar mogelijk uitgebreid.

Vertrouwd team & verruimde openingstijden
De nieuwe winkel zal gerund worden door het bestaande team van De Groene Juffers, aangevuld met nieuwe medewerkers. De openingstijden worden verruimd, waardoor de winkel voortaan al vanaf ’s morgens 8.30 uur open is.

Opening donderdag 3 december
Van 30 november tot en met 2 december is de winkel gesloten voor enkele aanpassingen. Op 3 december zijn klanten van harte welkom voor een kennismaking met Odin Haarlem.

Gegevens Odin Haarlem m.i.v. donderdag 3 december:

Odin Haarlem
Meester Cornelisstraat 44

Openingstijden:
ma – vr: 8.30 – 18.00 uur
za: 8.30 – 17.00 uur

Voor meer informatie:
www.odin.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.