Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Curator Sander Schouten, AMS Advocaten:

"Eerste geïnteresseerden in doorstart AC Loogman hebben zich gemeld"

Tholen - De rechtbank heeft deze week de voorlopige surseance van betaling van aardappelgroothandel A.C. Loogman en Zonen ingetrokken en het faillissement uitgesproken. Curator Sander Schouten van AMS Advocaten uit Amsterdam zoekt nu kandidaten die een doorstart willen maken met het bedrijf.

In een reactie vertelt de curator dat de eerste geïnteresseerde partijen voor een doorstart zich inmiddels hebben gemeld. "Er is zeker interesse uit de markt van andere verpakkers." Dat de aardappelmarkt momenteel met de nodige marktuitdagingen te kampen heeft, kan volgens hem ook juist een kans zijn om de activiteiten uit te breiden.

Het nieuwe pand dat A.C. Loogman in 2016 betrok, is eigendom van de holding, die niet failliet is. De handelsactiviteiten en machines zitten wel in de failliete BV. Volgens Schouten is het te vroeg om een verklaring voor het faillissement aan te geven. Voor volgende week vrijdag hoopt hij met nieuws naar buiten te komen.