Blog Jan van Arragon (BioAkker)

"Lokaal Gelderland looft twee totaal verschillende keurmerken in Zutphen uit"

Jan van Arragon van BioAkker stuurde deze blog in:
Hulde aan mijn collega's van de Driekant en Odin voor hun inspanningen om gezonde bioproducten aan de man te brengen (zie onder meer dit artikel). 

Maar is de biologische wereld zich er van bewust in welke bevoorrechte positie zij zich bevindt? Zolang er geen geen aanleiding is dat omzet in gevaar komt zal zij zich rustig houden. Echter bij vele ondernemers buiten de voedingsindustrie staat het water tot aan de lippen. In Zutphen is het bewustzijn zeer groot om iedereen aan het woord te laten komen en heeft men respect voor elkaar. Lokaal Gelderland legde mij 14 dagen geleden geheel onverwacht het volgende keurmerk op.

Mijn klantenkring verbaasde zich enorm. Tientallen positieve, ondersteunende berichten ontving ik per mail, WhatsApp en facebook. De omzet verdubbelde bijna. De mensen zijn deze opruiende verhalen zat. Zij willen in deze corona-tijd transparantie, vrije meningsuiting en eerlijke berichtgeving. BioAkker vecht voor het behoud van een draagkrachtige en ruimhartige samenleving en daarvoor is er op het gebied van berichtgeving een eerlijk speelveld nodig. Mijn klanten voelen en steunen dat! Daar ben ik erg dankbaar voor.

Voor meer informatie: jan@bioakker.nl    

Dit T-shirt ondersteunt de marktkraam van BioAkker.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.