Peter van Rosmalen, PaperWise:

"Aandeel landbouwafval in ons duurzaam witte grafisch papier gestegen naar 85%"

Naast PaperWise Natural in diverse grammages, heeft PaperWise ook wit duurzaam grafisch papier in 80-90 en 110 gram: PaperWise White. Het aandeel landbouwafval hierin is gestegen naar 85 procent. "Bij onze lancering in 2015 bedroeg het aandeel plantresten in PaperWise White nog 55%. PaperWise White wordt gebruikt voor kopieer- en drukwerk, zoals bijvoorbeeld magazines of jaarverslagen", vertelt Peter van Rosmalen.

PaperWise White wordt gebruikt voor kopieer- en drukwerk, zoals bijvoorbeeld magazines of jaarverslagen (waaronder van Tony's Chocolonely). 

PaperWise Naturel, het ongebleekte lichtbruine papier en karton, bestaat wel al voor 100% uit landbouwafval. Dit wordt onder andere ingezet voor verpakkingen, waaronder voedselverpakkingen.


"Blijven innoveren en verbeteren ons doel is. PaperWise wil invloed krijgen op de keten om zo samen met arme boeren en boerencoƶperaties beleid te kunnen maken ter bevordering van de welvaart en het welzijn van deze groep mensen."

Voor meer informatie: peter.vanrosmalen@paperwise.eu en www.paperwise.eu  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.