Pascal Ultee, Capriole Café: "Onze meest verkochte koffie is biologisch gecertificeerd"

#supportyourlocals met bio-pepernoten

Tholen - Zelf hebben ze het als restaurant momenteel ook niet bepaald makkelijk. Toch steunt het Haagse restaurant Capriole Café juist in deze tijd graag zijn vaste leveranciers. Deze week is de beurt aan biologische bakkerij Lekker Brood. De door Ad Overgaag gebakken ambachtelijke bio-pepernoten zijn deze week in de marktkraam in het restaurant te koop.

Ad Overgaag van Lekker Brood met een zak vol bio-pepernoten. 

Wekelijks krijgt één van de vaste leveranciers van Capriole de kans om in de marktkraam zijn of haar producten te verkopen. "We hebben in het restaurant een marktkraam neergezet en daar geven we elke week een andere invulling aan. Nadat eerder al onze groenteboer, patisserie, visboer en brouwerij de kans hebben gekregen om hun producten te verkopen, bieden we deze week ambachtelijk gebakken biologische pepernoten van Lekker Brood aan", vertelt Pascal Ultee, eigenaar van Capriole Coffee Service en Capriole Café.

Normaal gesproken bakt Lekker Brood al het brood dat tijdens de lunch en rond het diner aangeboden wordt bij Capriole Café. Pascal: "Het mooie aan deze bakkerij vind ik dat er heel veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Ook zijn de producten van hoge kwaliteit."

Capriole is van oorsprong een koffiebrander in de Binckhorst in Den Haag en daar is op een gegeven moment Restaurant Capriole Café bijgekomen. Het bedrijf is gevestigd in een oude verffabriek aan de Fokkerkade 18, waar ruimte is voor het restaurant, een koffiebar en een koffiebranderij. Ook is het een locatie voor vergaderingen, workshops en events.

Pascal geeft aan dat de koffie van Capriole veelal biologisch is. "Onze meest verkochte koffie is bijvoorbeeld biologisch gecertificeerd. Ik probeer zelf ook zoveel mogelijk de koffieplantages te bezoeken. Dan weet ik niet alleen dat het om lekkere koffie gaat, maar kan ik ook met zekerheid zeggen dat de omstandigheden daar goed zijn. We willen een eerlijk product verkopen."

Capriole café is van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 en 17:00 uur open voor koffie, taartjes en lunch to-go. Ook kan men de thuismenu's ophalen, evenals pakketten uit de marktkraam.

Voor meer informatie: info@capriolecafe.nl en www.capriolecafe.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven