Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onder meer bio-boer Jan Overesch te gast in Talkshow Kiek An

Hoe krijg je mensen meer aan lokaal en biologisch voedsel?

Hoe krijg je mensen meer aan lokaal en biologisch voedsel? De Sallandse talkshow Kiek An besteedde daar aandacht aan. Bio-boer Jan Overesch legde uit wat biologisch boeren precies is. Kok Paul Herbrink vertelde hoe hij basisschoolkinderen leert hoe lekker dat gezonde eten vers uit de grond is en hoe je daar lekkere gerechten van kunt maken. Tanja Hilgers legde uit hoe je lokaal en biologisch voedsel ook als geneeskrachtig kunt zien: ter voorkoming van ziekte, maar ook om ziekte weer te boven te komen.

Kijk hier de talkshow in zijn geheel: 

Lieke en Harrie Kiekebosch maken de talkshow Kiek An. Ze willen onderwerpen uitgebreid een kans geven zonder dat daar de gebruikelijke welles-nietes-technieken van de reguliere talkshows aan te pas komen. Vader en dochter Kiekebosch laten zich ook niet leiden door de waan van de dag. Ze gaan vooral op zoek naar mooie verhalen die verteld moeten worden om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven in de lokale gemeenschap.

De uitzendingen worden opgenomen in de bibliotheek van Raalte omdat dat een plek van kennisuitwisseling is. Maar de studio kan desgewenst ook op andere locaties neergezet worden. Interesse voor een show? Voor meer informatie: info@harriekiekebosch.nl 

Publicatiedatum: