Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Landgoed Velhorst en Meesters van De Halm maken nu ook parelgerst

"Niets is mooier dan korte ketens"

"Niets is mooier dan korte ketens. Wij kiezen net als Landgoed Velhorst niet voor het goedkoopste van ver weg, maar het lekkerste van dichtbij want hoe bio is bio als je de granen van ver weg haalt", zo meldt Meesters van De Halm op facebook. Het in Heeswijk-Dinther gevestigde bedrijf deelt daar een post van 'Vrienden van Velhorst'. Zij maakten op 12 november melding van het feit dat ze biologische parelgerst gaan introduceren, in samenwerking met Meesters van De Halm.

"Naast de havermout en muesli van Landgoed Velhorst gaan we een nieuw product in de markt zetten met medewerking van Meesters van De Halm. Van de gerst maken we niet alleen het heerlijke Velhorst bier maar nu ook parelgerst. Je kunt parelgerst net zoals bulgur, couscous of rijst gebruiken. Afgekoelde parelgerst is een ideale basis voor salades. Binnenkort verkrijgbaar via de webshop."

Op LinkedIn deelde Arjen van Buuren het bericht:


Voor meer informatie: www.landgoedvelhorst.nl  
en www.meestersvandehalm.nl  

Publicatiedatum: