"Niets is mooier dan korte ketens. Wij kiezen net als Landgoed Velhorst niet voor het goedkoopste van ver weg, maar het lekkerste van dichtbij want hoe bio is bio als je de granen van ver weg haalt", zo meldt Meesters van De Halm op facebook. Het in Heeswijk-Dinther gevestigde bedrijf deelt daar een post van 'Vrienden van Velhorst'. Zij maakten op 12 november melding van het feit dat ze biologische parelgerst gaan introduceren, in samenwerking met Meesters van De Halm.
"Naast de havermout en muesli van Landgoed Velhorst gaan we een nieuw product in de markt zetten met medewerking van Meesters van De Halm. Van de gerst maken we niet alleen het heerlijke Velhorst bier maar nu ook parelgerst. Je kunt parelgerst net zoals bulgur, couscous of rijst gebruiken. Afgekoelde parelgerst is een ideale basis voor salades. Binnenkort verkrijgbaar via de webshop."
Op LinkedIn deelde Arjen van Buuren het bericht:
Voor meer informatie: www.landgoedvelhorst.nl
en www.meestersvandehalm.nl