Adamah Biohof, Oostenrijk, viert 20-jarig jubileum

"Elke week ontvangen 7.000 klanten onze biogroentenboxen"

In november 2000 werd de eerste Adamah biobox geleverd. 20 jaar en duizenden bioboxen later kan men spreken van een echt succesverhaal. Tijdens een ronde langs een aantal Duitse biologische teeltbedrijven ontdekte het bedrijf de marketing van abonnementen op groentenkratten. De directie besloot daarop al snel om dit marketingmodel ook in het eigen bedrijf toe te gaan passen.

Zo ontstond het idee van de BioKistls, de bioboxen, dat in november 2000 werd gelanceerd. Tegelijkertijd werd de boerderijwinkel in hetzelfde jaar geopend, dat geleidelijk uitgroeide tot een goedlopende regiowinkel met een volledig assortiment bioproducten.

"Sindsdien is het succes van de bioboxen onafgebroken en nu zijn we in staat om bijna 7000 klanten elke week blij te maken met onze biologische groenten en fruit," vertelt Gerhard Zoubek trots aan Bauernladen.at. Het assortiment bestaat uit meer dan 20 verschillende soorten boxen en supplementen. "Voor elke smaak, elk eetpatroon en elke huishoudgrootte is er bij ons wel een geschikte box te vinden.

Daarnaast leveren wij ook aan restaurants, bistro's en biologische winkels, alsook aan kantoren, kleuterscholen en scholen in en rond Wenen."

Voor meer informatie:|
Gerhard Zoubek
Adamah Biohof
Sonnenweg 11
2280 Glinzendorf, Oostenrijk
+43 2248 2224 25
bio2b@adamah.at
www.adamah.at


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven