Clearspring wint 7 Great Taste Awards 2020

Als bewijs van de smaak en kwaliteit van de producten en het harde werk en de toewijding van alle leveranciers, heeft Clearspring bekend gemaakt dat 7 van hun biologische producten dit jaar onderscheiden zijn met een Great Taste Award.

De winnaars op een rijtje:

  • Clearspring Organic Aged Balsamico Vinigar (uit Modena)
  • Clearspring Organic Rapeseed Oil
  • Clearspring Organic Sunflower Oil
  • Clearspring Organic Yuzu Ponzu
  • Clearspring Organic Seaveg Crispies - Black Pepper
  • Clearspring Organic Gluten Free Instant Couscous
  • Clearspring Organic Tamari Roasted Sicilian Almonds

De 7 producten op een rij. 

De Great Taste Awards worden uitgereikt door de 'Guild of Fine Food' en zijn één van de meest bekende prijzen voor eten en drinken in het Verenigd Koninkrijk. Producten worden onderworpen aan een rigoureus en onpartijdig smaaktestproces (blind) door gevierde chef-koks, auteurs die schrijven over voeding, retailers en inkopers om de gewilde Great Taste Award-onderscheiding te behalen.

Een voorbeeld van de fantastische feedback die de producten van de juryleden kregen, was voor hun onlangs gelanceerde biologische Yuzu Ponzu Seasoning:

"Een rijke donkere saus met een heerlijk aroma van zowel de gezouten soja als de scherpe, pittige citrus. Dit geeft je golven van hartige umami die wordt gecombineerd met en in balans is met de pittige schil van helder fruitige citrus en afgewerkt met een weloverwogen zuurgraad van de azijn. Dit is een product met meerdere lagen dat uitzonderlijk evenwichtig en afgerond is."

Clearspring zal het logo de komende maanden op de verpakking laten zien om het winkelend publiek een extra zekerheid te geven van de goede smaak en kwaliteit van de producten van Clearspring.

Voor meer informatie: jag@clearspring.co.uk en www.clearspring.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven