Recall: TerraSana Boekweitnoedels met zoete aardappel

TerraSana positive eating waarschuwt voor TerraSana Boekweitnoedels met zoete aardappel 250 gram met artikelnummer 270.3150 en houdbaarheidsdatum 30-06-2022. De noedels bevatten sporen van gluten. Klanten met een glutenallergie wordt dringend verzocht om de noedels niet te eten en terug te brengen naar de winkel waar het product is gekocht. Klanten die geen glutenallergie hebben kunnen de noedels gerust eten.

Op de website van de NVWA staat het volgende bericht van TerraSana:

Veiligheidswaarschuwing
TerraSana Boekweitnoedels met zoete aardappel - 250 gram (art. 270.3150)

Deze noedels bevatten sporen van gluten boven de wettelijke grens van >20 ppm. Het product wordt verkocht als glutenvrij product en voldoet hiermee niet aan de eisen die gesteld zijn voor een glutenvrij product.

Het betreft uitsluitend de volgende partijen (batches):
THT 30-06-2022

De betreffende batch van dit product is hierdoor mogelijk niet geschikt is voor mensen die leiden aan Coeliakie (glutenallergie) en voldoet hiermee niet aan de strenge kwaliteitseisen van TerraSana.

Indien u geen glutenallergie heeft, zijn de noodles gewoon veilig voor u om te eten.

Heeft u de noodles al gekocht en wilt u ze retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u ze heeft gekocht voor de mogelijkheden van een cash refund of vervangend product.

Excuses voor het ongemak en wij danken u voor uw begrip.
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de winkel waar u de noodles heeft aangeschaft of rechtstreeks met TerraSana positive eating (0172 503333, info@terrasana.nl).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven