De Groene Weg-slager Alex Griffioen:

"Beter twee keer in de week goed vlees dan zeven keer 'slecht' vlees"

Al heel het jaar is het extra druk bij De Groene Weg-slagerij van Alex Griffioen in Breda. "Mensen zijn misschien meer vlees gaan eten, maar ook zeker ook bewuster. Dat vind ik een heel goede ontwikkeling. Ik vind dat je beter twee keer in de week goed vlees kan eten, dan zeven keer 'slecht' vlees." De biologische slager heeft bijzonder drukke maanden achter de rug. Daar speelt de coronacrisis een belangrijke rol in. "Wij merken enorm dat wanneer de horeca gesloten is, meer mensen ervoor kiezen om een goed stuk vlees bij de slager te halen. Daar bovenop komt ook dat mensen dit jaar meer oog hebben voor lokaal kopen."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Breda Vandaag

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven