Ellen Appeldoorn: "Ik maak lange dagen, maar doe dat graag"

De Groene Kamer bestaat 30 jaar

Tholen - De Groene Kamer in Rhenen viert deze week haar 30-jarig bestaan. Op 8 november was het exact 30 jaar geleden dat De Groene Kamer haar deuren opende. In die tijd is de natuurvoedingswinkel een begrip geworden in Rhenen en omgeving. "Zonder alle klanten, sommigen zelfs vanaf het eerste uur, hadden we deze prachtige mijlpaal natuurlijk nooit gehaald. Daar ben ik iedereen dan ook dankbaar voor", aldus eigenaresse Ellen Appeldoorn.

Ellen Appeldoorn in de winkel. 

Om het jubileum te vieren is het van maandag 9 tot en met zaterdag 14 november feest in de winkel met leuke aanbiedingen en voor elke klant een attentie. "Het is erg jammer dat we vanwege de coronamaatregelen geen receptie kunnen hebben met onze klanten. Daar hadden we echt zin in, ook om hen te bedanken voor alle jaren samenwerking. Maar op deze manier is het toch de hele week feest."

Ellen geeft aan dat er in 30 jaar tijd heel veel veranderd is. "Als ik er bijvoorbeeld aan denk dat we in het begin geen rolcontainers hadden, maar dat alles op pallets werd binnen gereden. Alles werd opgeslagen in het magazijn en weer opgebouwd als het retour ging. Dit zorgde voor veel extra werk. In het begin sprak ik ook wekelijks met de contactpersoon van de leveranciers. Nu is dat ondenkbaar, dit zou veel te veel tijd kosten. Wat dat betreft, was het veel persoonlijker en kleinschaliger."

Ze vertelt dat ze ook bij De Groene Kamer merken dat het een extra drukke tijd is voor de natuurvoedingsbranche. "Klanten hebben meer boodschappen nodig omdat er meer thuis gewerkt wordt en de restaurants zijn dicht. Daar komt bij dat mensen minder bij vrienden eten en zichzelf nu meer verwennen met lekker eten. Ook is het zo dat sommigen liever niet naar de drukke supermarkt gaan. Dat merken we, het is al maandenlang erg druk. Ik maak lange dagen, maar doe dat graag."

Ellen hoopt dat de natuurvoedingswinkels in deze periode veel nieuwe klanten naar zich toe kunnen trekken. "Hiermee houden we de wind in de zeilen voor een mooie toekomst. Ik ga in ieder geval lekker door met mijn winkel."

Voor meer informatie:

Ellen Appeldoorn
De Groene Kamer
Herenstraat 68
3911 JG Rhenen
0317 612138
degroenekamer@kpnmail.nl
www.degroenekamerrhenen.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.