Eraslan Gungor, My Drink BV:

"We zijn één van de weinigen die 100% biologisch granaatappelsap aanbieden"

Tholen - Verschillende biologische drankjes vanuit het buitenland importeren en daar een bedrijf omheen bouwen. Dat is wat My Drink BV. heeft gedaan. Vanuit het hoofdkwartier in Amsterdam importeert het bedrijf verschillende biologische dranken van het merk Ben Organic.

De afgelopen maanden heeft het bedrijf niet stil gezeten. Om te blijven innoveren, hebben ze zich gericht op de biologische markt. Eraslan Gungor, directeur My Drink B.V.: "We verwachten dat mensen na de coronacrisis bewuster om zullen gaan met eten en drinken. Er zal meer aandacht zijn voor biologische producten vanuit de consument."


De verschillende sappen 

Online 
Om de producten aan de man te krijgen, verkoopt My Drink de producten via een online distributeur: Moms Organic. "De distribiteur heeft meer dan 100.000 volgers en dat geeft een groot bereik voor onze producten. We zijn een nieuw bedrijf in de markt, dus zullen we eerst naamsbekendheid moeten creëren. Dat zijn we nu volop aan het doen. We zijn nog op zoek naar regionale groothandels om ons product te leveren aan verschillende winkels", vertelt Eraslan.

Rode vruchten
"Om ons te onderscheiden, hebben we ervoor gekozen om naast gangbare smaken, ook andere smaken in het assortiment te nemen. De smaken sinaasappel en appel zijn natuurlijk al bekend als drankje. Daar willen we niet te veel op focussen. Waar we wel op willen focussen zijn de apartere smaken. De focus ligt op de rode vruchten: granaatappel, druif en aardbei. In Nederland is de 100% biologische granaatappelsap moeilijk te verkrijgen op de markt. Deze sap zit bomvol met goede antioxidanten."

Hier hoort het thuis
Waar de drankjes uiteindelijk verkocht gaan worden, is voor My Drink al duidelijk. "Het hoort natuurlijk thuis in de biologische winkels. Daar willen we de producten als eerste zien te krijgen. Wanneer dat gelukt is, kunnen we uitbreiden. We sluiten bijvoorbeeld niet uit dat de drankjes in de toekomst ook bij een snackbar te verkrijgen zijn. Mensen die bewust met eten bezig zijn en een frietje komen eten, kunnen zo alsnog een bewuste keuze maken en een biologische appelsap bestellen."

Turkije
De oorsprong van de biologische dranken ligt niet in Nederland maar in Turkije. Vanuit daar worden de producten geïmporteerd. "In Turkije heb je de beste granaatappels. De kwaliteit die ze daar hebben, kennen we in Nederland niet. Vandaar dat het daar geproduceerd wordt. Wij importeren het voor de gehele Benelux."

'Ik ben organic'
Ben Organic is een universeel en een betekenisvol merk. Lachend vertelt Eraslan: "De naam heeft eigenlijk een dubbele betekenis. We hebben er stiekem best goed over nagedacht. Ben Organic staat namelijk voor 'Ik ben organic'. Ik hoop dat klanten over een aantal maanden deze naam zullen herkennen wanneer de drankjes in de schappen staan. Daar gaan we natuurlijk wel voor."

Voor meer informatie:

My Drink BV.
www.my-drink.nl 
info@my-drink.nl

www.benorganic.nl
info@benorganic.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven