Nieuwe fabriek Organic India met LEED platina certificaat

Organic India is klaar voor de toekomst. Inmiddels is het bedrijf welbekend over de wereld en bereid om nog meer mensen te bereiken. Niet alleen vanwege de True Wellness producten maar ook vanwege hun duurzame en sociale wijze van alles wat ze doen. Van regeneratieve landbouw tot en met EARTHSEER verantwoordelijkheid.

Om dit streven te bewerkstelligen, heeft Organic India in Lucknow in India een nieuwe fabriek gebouwd. Sinds vorig jaar is deze gecertificeerd als de eerste LEED-platinavestiging in India. Dit is voor het bedrijf op veel niveaus een belangrijke prestatie. De LEED-platinacertificering is een bewijs van haar inzet voor het welzijn van haar gemeenschap, het milieu, werknemers en boerenpartners. Een nieuwe standaard van uitmuntendheid en betrokkenheid.


De nieuwe fabriek

Alle ORGANIC INDIA-producten zijn ethisch geproduceerd en duurzaam geteeld door 3.000 kleine familiebedrijven in India. De boeren en wildcrafters van ORGANIC INDIA zijn opgeleid in biologische, biodynamische en regeneratieve landbouwpraktijken. Dit uit zich in het resultaat dat boerenfamilies duurzame inkomsten behalen, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen gezondheid en natuurlijke omgeving verbeteren en behouden.

Nieuwe etiketten
Een nieuwe fabriek betekent voor Organic India ook een nieuwe look wat etiketten betreft. De nieuwe etiketten bevatten veel kleur, een link naar het kleurrijke India.

Organic India staat voor whole herb visie
Het belang van goede voeding is een feit. Goede voeding om langer gezond en vitaal te blijven. In Ayurveda, de meer dan 5000 jaar oude leef- en geneeswijze in India wordt uitgegaan van 'food is medicin'.

Organic India houdt zich bezig met het produceren van True Wellness producten, volgens Ayurveda wijsheden ontwikkeld. Denk hierbij aan een groot assortiment Tulsi thee en kruidensupplementen. Onze Natuur geeft ons deze rijkdom. Het hele kruid of hele delen ervan, zoals geelwortel of bladeren van Tulsi, worden gebruikt in de producten. De wijsheid van het hele kruid met al zijn nutri├źnten, komt hierbij volledig tot zijn recht.

Verkooppunten
De biologische True Wellness producten van Organic India zijn onder andere te verkrijgen bij de groothandels UniPharma en Holland Pharma.

Voor meer informatie:

Ayurveda4all
Monique Menge
info@ayurveda4all.nl   
www.ayurveda4all.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.