Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De rooibos maakt deze ijsthee extra speciaal"

JetDrinks verwelkomt BOS Brands

Tholen - Vanaf deze week is JetDrinks de officiële distributie- en salespartner van BOS Brands. Deze biologische ijsthee uit Zuid-Afrika is onder andere bekend van het herkenbare en opvallende blikje. "We zijn heel blij dat we met dit mooie merk mogen werken. We willen het merk deze komende tijd opnieuw gaan positioneren in Nederland, daarbij kijken we naar zowel de retail als de foodservice", vertelt Jelle Schmidt.

In de nieuwe positionering zal één ingrediënt voorop staan: rooibos. "Het feit dat dit een ijsthee is die gemaakt is op basis van rooibos maakt BOS extra speciaal. Dat willen we veel meer naar voren gaan brengen. Hetzelfde geldt voor het biologische aspect."

Jelle vertelt dat het bedrijf en dus ook het merk volop in ontwikkeling is. "Er zijn nieuwe producten in aantocht. Wij zijn erg verheugd om in deze onzekere tijd dit positieve nieuws naar buiten te kunnen brengen. Het is een mooi merk dat we graag omarmen en verwelkomen in ons aanbod."

Voor meer informatie:

Jelle Schmidt
JetDrinks
Rijnkade 16
1382 GS Weesp
029 4255853
info@jetdrinks.nl  
www.jetdrinks.nl