Opvallende Tesla genomineerd voor Sign+ Award 2020

De Sign+ Award 2020 is een tweejaarlijkse vakwedstrijd waarin signbedrijven laten zien tot welke unieke creaties zij in staat zijn en hoe innovatief de branche is. In 2020 zijn 75 projecten ingestuurd. In de zomer heeft een vakjury zich gebogen over de ingezonden projecten. Klik hier voor de genomineerde projecten. Eén van de genomineerden is de Neleman-Tesla.

"We gaan voor de herkenbaarheid van ons merk met zoveel mogelijk uitingen over op de zogenaamde 'zebraprint'. Denk daarbij vooral aan wijndozen. Dit ontwerp is voor Neleman ontwikkeld door Guido van Gerven/Duplo Studio. Hij is al bij Neleman betrokken vanaf het allereerste begin en is erg trots op dit design", vertelt Natasja van Dijk namens Neleman.

Projectinformatie
Categorie: Voertuigreclame
Inzender: De Goede Visuele Communicatie
Opdrachtgever: Neleman organic wine

Projectomschrijving
Voor Neleman organic wine een Tesla (model 3) voorzien van een carwrap in de huisstijl van Neleman.

Rol in het project
Ontwerp, productie en aanbrengen van de carwrap.

Gebruikt materiaal
Avery SWF white.

Gebruikte methode(s)
Snijden en monteren.

Bijzonderheden
Zeer opvallende bedrijfswagen, beplakt met witte snijfolie. De zichtbare zwarte delen betreft de zwarte autolak. Het design is in de huisstijl van Neleman. De strepen en de belijning zijn kenmerken van Neleman. En de fles op het dak mocht natuurlijk niet ontbreken. Een exact en zorgvuldig werk om de belijning perfect op de auto te krijgen.

Jurycommentaar
Herkenbaar en toch totaal anders dan eerdere uitvoeringen voor Neleman in deze stijl. De keuze voor snijfolie in plaats van print is sterk. Het oogt simpel, maar dat is het niet. Technisch zeer moeilijk, maar aansluitingen over de totale carrosserie kloppen in detail. Ambacht van het plakken en ontwerp komen hier samen. Strak resultaat, met impact.

Klik hier om alle genomineerde projecten te bekijken en hier om uw stem uit te brengen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven