Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Karl Vanderplaetse, Adya Bio:

"In the States zou ik met mijn product al veel verder staan dan hier"

"Travel magazine June peilde naar mijn persoonlijk verhaal. En dat is al enkele jaren ook het verhaal van Adya. Je persoonlijke keuzes en doel, de stappen in het onbekende, durven ondernemen en ondertussen bij je purpose blijven. Thanks voor de uitnodiging en diepgravende vragen Coby Avgoustakis en Toni De Coninck", plaatste Karl Vanderplaetse, eigenaar van Adya Bio, op LinkedIn. Hij verwijst in zijn bericht naar dit artikel, waarin hij onder andere ingaat op het feit dat gevriesdroogde producten in de VS al veel vaker gebruikt worden. "Ik hoor dat trouwens vaker, dat ik met Adya een soort pionier ben. Misschien is dat zo in BelgiĆ«, maar in the States, bijvoorbeeld, waar bijna alles gevriesdroogd wordt, zou ik met mijn product al veel verder staan dan hier." 

Karl op de Biobeurs 2020. 

En over de omslag die hij zelf gemaakt heeft zegt hij: "Het is ergens best wel grappig dat ik als jonge jobstudent de machines van mijn vader hielp volproppen met giftige suikers, en nu als jonge vader probeer om mijn kinderen en de mensen bewust te maken van de onschatbare waarde van gezonde voeding en de kwaliteit van onze gevriesdroogde producten. Het is niet alleen bio, gezond, maar ook gemakkelijk en super lekker. Je kan er guilt-free van snacken en je voegt het bovendien in een flits van een handomdraai aan je granola of yoghurt toe."

Voor meer informatie: www.adya.bio

Bron: June

Publicatiedatum: