"Elke reep bevat 6 verborgen vitamines uit groentenextracten"

Nieuwe granolarepen MadeGood: biologisch, vegan en glutenvrij

Tholen - MadeGood brengt vier nieuwe granolarepen op de markt. De Granola Bar is er in de volgende varianten: Cookies & Crème, Chocolate Raspberry, Chocolate Chip en Sweet & Salty. De repen (36 gram) zijn verpakt in een recyclebare verpakking. "Hier zijn we heel trots op. De recyclebare papieren wikkel is gemaakt van 85% papier en 15% plastic om versheid te garanderen. Dit is vergelijkbaar met het recyclen van melk- en drankverpakkingen", vertelt Tim Laarman namens Riverside International.

Waarom is gekozen voor deze smaken?: "We hebben gekozen voor wat meer volwassen smaken die een breed publiek aanspreken." Tim geeft aan dat de reacties tot nu toe erg positief zijn. "Men is vooral zeer te spreken over de smaak en het unieke concept. De repen zijn niet alleen biologisch gecertificeerd, maar ook vegan en glutenvrij. Daar komt bij dat de repen allergenenvrij zijn, naast vrij van gluten ook nog vrij van 7 andere meest voorkomende allergenen, namelijk: melk, ei, soja, pinda, noten, vis en schelpdieren. En elke reep bevat 6 verborgen vitamines uit groentenextracten."

MadeGood communiceert verder dat de repen 'Safe for School' zijn. Tim: "Dit betekent dat de producten geschikt zijn om op school te consumeren in de klas, wanneer er bijvoorbeeld kindjes zijn met een allergie. Scholen hebben dan een streng protocol wat er wel of niet de klas in mag. Onze nieuwe repen zijn dus veilig om mee te nemen naar school."


MadeGood richt zich met deze repen op het biologische segment, de foodservice en het retailsegment, benadrukt Tim. "Onze repen passen perfect binnen een biologisch, glutenvrij of vegan assortiment."

Voor meer informatie:

Tim Laarman
Riverside International
D. Egginkstraat 10
2131 XE Hoofddorp
06 27139660
t.laarman@riversidenaturals.com 
www.madegoodfoods.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven