Jacqueline Poppe over BIOFACH / VIVANESS eSpecial

"Er komt een digitaal platform met opties voor persoonlijk contact"

Tholen - Gisteren werd bekend dat de vakbeurzen BIOFACH en VIVANESS in 2021 alleen digitaal plaats zullen vinden. De beursorganisator NürnbergMesse gaf aan met deze beslissing in te willen spelen op de wereldwijde pandemie en de effecten hiervan op de wereldwijde gemeenschap van biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica.

De BIOFACH / VIVANESS 2021 e-Special zal plaatsvinden van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 februari. Jacqueline Poppe van Beech Business Promotion is de contactpersoon voor de Nederlandse exposanten. Ze geeft aan het zeer te betreuren dat de beursorganisatie genoodzaakt is om de fysieke handelsbeurs om te vormen tot een e-Special. "Ik vind het zo ontzettend jammer dat ik alle prachtige BIOFACH-deelnemers niet persoonlijk kan zien, dat ik wel kan huilen. Er komt gelukkig wel een digitaal platform met diverse opties om toch persoonlijk contact te hebben via chatfuncties, presentaties en videocalls. Het BIOFACH congres wordt digitaal georganiseerd en er zal ook ruim aandacht besteed worden aan 'noviteiten' en 'themawerelden', zoals een ieder van de normale BIOFACH gewend is. Middels een uitgekiende matchmaking functie kan men in contact komen met daadwerkelijk geïnteresseerde bezoekers."

Ze vervolgt: "Nee, een digitale beurs kan de live BIOFACH niet vervangen, maar in deze bizarre tijd is het wel een mogelijkheid met elkaar in contact te komen/blijven. Ik zal zo snel mogelijk iedereen hierover in detail informeren. In de tussentijd kan men bij vragen uiteraard altijd even contact met me opnemen." 

Voor meer informatie: jacqueline@beechbp.nl en www.biofach.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven