Duurzaam nachtje slapen en biologisch dineren?

Een duurzaam nachtje slapen en genieten van een 100% biologisch 3-gangen diner? Dat kan, zelfs in deze lastige tijd! Bij Conscious Hotels hebben ze nu een deal waarbij je voor 85 euro met twee personen een eco overnachting in Conscious Hotel Westerpark of Conscious Hotel The Tire Station en een 3-gangen diner bij Bar Kantoor of Café Moer kunt boeken. 

Wie is Conscious Hotels?
"Duurzaamheid en er goed uitzien gaan bij ons hand in hand. We hebben vier hotels, twee restaurants; Café Moer en Bar Kantoor en een koffiebar Sticky Fingers die stuk voor stuk zo duurzaam mogelijk zijn. Eén van onze hotels, Westerpark, is zelfs volledig gasvrij, en draait op 100% elektrische energie, die wordt verwerkt uit onze eigen windmolen in Amsterdam. Alle materialen in onze hotels zijn gerecycled, tweedehands of cradle-to-cradle. Niet alleen onze gebouwen en de materialen die we gebruiken zijn duurzaam, maar ook de dagelijkse operatie. Wij serveren en verkopen namelijk alleen maar 100% biologische en zoveel mogelijk lokale producten in onze hotels, restaurants en koffiebar. Dat vinden wij, naast dat het goed is voor onze planeet ook net even beter smaken. Ondanks dat we duurzaam zijn, leveren we niet in op comfort en stijl. Onze hotels zijn allen Eco en Sexy op hun eigen manier, en dat levert ons, en onze gasten Big Smiles op. Vandaar onze slogan: Eco-Sexy. Big Smiles", vertelt Evi Rusconi.

Ze vervolgt: "In deze lastige tijd is het extra fijn om even weg te gaan, op een verantwoordelijke manier. Vandaar dat wij twee toffe herfstdeals hebben voor jullie: Hotel + Diner, zoals hierboven beschreven: een eco overnachting in Conscious Hotel The Tire Station of Conscious Hotel Westerpark en een 3-gangen diner in Café Moer of Bar Kantoor, voor maar €85 voor twee personen. Daarnaast hebben wij ook een staycation: een 3-gangen diner op de kamer, een eco overnachting in Conscious Hotel The Tire Station of Conscious Hotel Westerpark inclusief ontbijt, voor maar €125 voor twee personen."

Voor meer informatie: www.conscioushotels.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven