IDorganics plaats zelftapafdelingen bij Ekoplaza Haarlem en Utrecht

"Bij IDorganics zien we dat de groei naar zero waste toeneemt. De consument wordt steeds bewuster van de impact van verpakkingsaval op het milieu", vertelt het bedrijf. 

Met de zelftapsystemen pioniert IDorganics al jarenlang in de verpakkingsvrije markt en is altijd op zoek naar nieuwe, duurzame verpakkingsopties. Inmiddels zijn de zelftapsystemen van IDorganics alleen al in Nederland in meer dan 100 winkel te vinden, onder andere bij Ekoplaza.


Nieuw zelftapsysteem bij Ekoplaza Haarlem

Onlangs is de Ekoplaza in Haarlem verbouwd en heeft IDorganics een enorme zelftapafdeling geplaatst. Consumenten kunnen nu kiezen uit maar liefst 50 biologische producten die zijn geproduceerd door IDorganics. Consumenten kunnen zelf de gewenste hoeveelheid producten kunnen tappen waaronder pasta’s, rijst, noten, koffie, ontbijtproducten en heerlijke chocolade lekkernijen. Hierbij kunnen consumenten zelf verpakkingsmateriaal meenemen of kiezen voor een volledig afbreekbare verpakking.

"Klanten van Ekoplaza Haarlem zijn super enthousiast en binnen een week waren er al meerdere bins leeg", aldus IDorganics. "Niet alleen bij de Ekoplaza in Haarlem kun je terecht voor de onverpakt producten van IDorganics. Ook in de Ekoplaza aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht kan men sinds kort zelf tappen."


Nieuw zelfstapsysteem bij  Ekoplaza Amsterdamsestraatweg in Utrecht

De opening van de zelftapafdeling was meteen merkbaar bij de klanten. De afdeling stond er nog maar net en de eerste klanten tapten al met veel plezier hun eigen hoeveelheid product in een afbreekbare zak. "Mooi om te zien dat er een groeiend bewustzijn is de consument", besluit het bedrijf. 

Voor meer informatie:
IDorganics
Ronde Tocht  20
1507 CC  Zaandam
+31 (0)75 61 45 450
info@idorganics.com 
www.idorganics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven