DCM ECO wordt DCM ECOR

"De producten blijven geregistreerd op de Nederlandse inputlijst voor bio-landbouw"

De productnamen van de organische meststoffen ECO-MIX worden gewijzigd naar ECOR: Efficient Controlled Organic Release. "Terwijl de naam wijzigt, blijven de NPK-waarden en de grondstofsamenstelling identiek. Ook behouden we dezelfde artikelcodes en de bekende opvallende kleur per product", vertelt Annelies Voordouw namens DCM Nederland.

Ze vervolgt: "Met een moderne 100% recyclebare verpakking en herkenbare, product specifieke kleuren zijn onze ECOR-meststoffen duidelijk te onderscheiden. Elke verpakking bevat een button die aangeeft over hoeveel dagen de voedingsstoffen op een gecontroleerde manier vrijkomen. En dit allemaal met de gebruikelijke, hoogwaardige MINIGRAN kwaliteit.

Een volledig overzicht van de producten, hun nieuwe namen en eigenschappen ziet u hieronder:

"Ook blijven onze ECOR-producten geregistreerd op de Nederlandse inputlijst voor de biologische landbouw."

Over DCM
De Ceuster Meststoffen is onderdeel van familiebedrijf Group De Ceuster en beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en ecologische meststoffen. DCM zet sterk in op onderzoek, waarbij het eigen Research & Developmentteam samenwerkt met diverse partners uit de academische wereld en onderzoekscentra. Hierdoor is DCM voorloper in innovatieve oplossingen voor consumenten en professionele eindgebruikers. Dankzij eigen filialen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar ook door partnerships met distributeurs in tal van andere landen, wordt onze kwaliteit wereldwijd gewaardeerd door professionals en tuinliefhebbers.

Voor meer informatie:

Annelies Voordouw
DCM Nederland
Valkenburgseweg 62a
2223 KE Katwijk
071 4018844
avo@dcm-info.nl  
www.dcm-info.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven