Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bio-salademix in de VS: Citrus Splash

De Amerikaanse bio-producent Superior Fresh onthult met trots zijn nieuwste salademix: Citrus Splash. Deze slamelange, aangevuld met frisse citrus, biedt de consument een uitzonderlijke smaak in de slakom. In combinatie met de biologisch gekweekte Superior Fresh Atlantic zalm, zijn de mogelijkheden eindeloos.

"We hebben de dingen altijd al een beetje anders gedaan", zegt Todd Linsky van Superior Fresh. "We hebben een evenwichtig biologisch ecosysteem gecreëerd door de schoonste, gezondste Atlantische zalm te kweken op basis van biologische methoden en uitgangspunten om de best smakende biologische salades en groenten te kweken die je ooit hebt gegeten. We doen dit terwijl we de lat op het gebied van duurzaamheid hoger leggen met methoden die ons de mogelijkheid geven om sla te telen met minder dan een liter water. En wat wij zelf echt indrukwekkend vinden, is dat we 99% van al het water hergebruiken."

"Je kiest niet voor biologische aquaponics als kweekmethode door stil te blijven staan. Je zet niet in op 800 hectare bodemherstel als je het op dezelfde manier doet zoals iedereen. We nemen de verantwoordelijkheid om één van de grootste USDA-gecertificeerde biologische saladeleveranciers te worden zeer serieus. Onze klanten verwachten van ons dat we ons best doen met doordachte innovaties, elke keer weer, of dat nu is op de manier waarop we telen of met wat we verbouwen."

Publicatiedatum: