O.a. 25% korting op Scoober commissie

Thuisbezorgd.nl komt met tweede pakket ter ondersteuning restaurants

Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. De maatregelen gaan per direct in en blijven van kracht tijdens de sluiting van de horeca in de komende maand.

Het nieuwe ondersteuningspakket voor restaurants bestaat uit een korting van 25% op de Scoober commissie. De bezorging zelf wordt hierdoor zo goed als kosteloos voor de aangesloten restaurants. Verder hanteert de maaltijdbezorger 0% commissie voor nieuwe restaurant aanmeldingen. De commissie voor afhaalbestellingen, welke in maart al tijdelijk afgeschaft was, blijft 0%.

Thuisbezorgd.nl wil daarnaast inzetten op een versnelde uitbreiding van de dienst Scoober in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Almere, Den Bosch, Enschede, Leiden, Maastricht en Tilburg. Op zeer korte termijn worden Breda, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Amersfoort toegevoegd. In Nijmegen start Scoober op woensdag 14 oktober. ook gaat het bedrijf werken aan uitbreiding van de bezorggebieden in een aantal van de huidige steden en aan de werving van honderden extra bezorgers en ondersteunend personeel.

Bron: Just Eat Takeaway.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven