"Wij kiezen voor producten uit duurzame bron"

Pop-up winkel van SnoepGroen geopend

Tholen - In Amsterdam Oud-Zuid is de pop-up supermarkt van SnoepGroen geopend. Dit meldt ondernemer Christophe de Warrimont op LinkedIn. "Tijdens deze gekke tijden kun je kiezen voor 2 dingen: hollen of stilstaan. En aangezien stilstand achteruitgang is, kies ik er voor om te hollen. In het historische Oud-Zuid, nabij het Museumplein en de PC Hooftstraat ligt een klein winkeltje, dat op dit moment boordevol ligt met plantaardige lekkernijen. De Hobbemastraat 13 heeft de deuren geopend tot eind oktober."

Alles in de winkel is plantbased, verder gebruikt SnoepGroen nauwelijks plastic en zijn ze altijd op zoek naar nieuwe producten. Een deel van het aanbod is biologisch. Christophe: "Bij SnoepGroen kiezen we voor producten uit duurzame bron. Zo voeren we in de winkel de biologische Banabars Nu+cao & Nu+Seed, Lilyfruit en Playin’choc."

Christophe is ook op 'notenmissie', zo geeft hij aan. "Wij kopen enkel Nederlandse walnoten en hazelnoten in en zijn op een missie om notenconsumptie toekomstbestendig te maken, in de gehele keten."

Voor meer informatie: christophe@snoepgroen.nl en www.snoepgroen.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven