Nieuw: Sint Reep van Chocolatemakers

Biologische en Fairtrade chocolade met Sinterklaaskruiden

Daar is 'ie dan, de enige, èchte Sint Reep van Chocolatemakers voor in je schoen of op je verlanglijst. Een Bio & Fairtrade gecertificeerde chocoladereep met pure biologische ingrediënten: 40% donkere melkchocolade en sinterklaaskruiden, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat. De Sint reep is subtiel en romig, maar smaakt ook krachtig en kruidig met een specialist twist. Je proeft chocolade met kruidnoten. De chocoladereep is, net zoals alle Chocolatemakers’ repen, volledig gluten- en notenvrij.


 
De Sint reep wordt gemaakt met fruitige Trinitario cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek, van boeren die biologische en Fairtrade gecertificeerde bonen telen. Met het zeilschip de Tres Hombres reizen de bonen volledig op windkracht naar de chocoladefabriek in Amsterdam. Duurzaam transport waar de Sint ook blij van wordt.


 
Zo snoep je duurzaam tijdens Sinterklaas
De Biologische en Fairtrade gecertificeerde Trinitario cacaobonen komen rechtstreeks van boerencoöperatie Conacado uit de Dominicaanse Republiek. De bonen worden ieder jaar op windkracht en zonder CO2-uitstoot met het zeilschip de Tres Hombres naar de fabriek van Chocolatemakers gebracht. De chocoladefabriek draait volledig op zonne-energie, zo maakt Chocolatemakers op puur ambachtelijke en duurzame wijze alle chocolade in Amsterdam.
 
"Zie ginds komt het zeilschip de Tres Hombres, uit de Dominicaanse Republiek weer aan, het brengt ons super lekkere Bio en Fairtrade cacao, ik zie het bij Chocolatemakers al staan."

Chocolatemakers
Chocolatemakers is een ambachtelijke 'bean to bar' chocoladefabriek in Amsterdam. De producent maakt èchte chocolade waarbij ze van boon tot reep alles zelf doen. 

Voor meer informatie: www.chocolatemakers.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.