Fruit Logistica kiest voor speciale editie van dinsdag 18 t/m donderdag 20 mei 2021

De beursorganisatie van de Fruit Logistica heeft haar plannen voor de Fruit Logistica 2021 vandaag bekend gemaakt. Vanwege de huidige Corona-maatregelen is gekozen om het event over de winter heen te tillen en te organiseren van dinsdag 18 t/m donderdag 20 mei. De beursorganisatie snapt dat deze maand wellicht niet voor iedereen optimaal is, maar geeft aan dat het wel veel waarschijnlijker is om met een groter aantal bezoekers van over de hele wereld aanwezig te zijn. Bovendien biedt het iedereen drie maanden langer de tijd om plannen voor de beurs te maken.

Ook wordt het concept aangepast naar een meer flexibel en eenvoudig format. Hoewel de beurs fysiek plaatsvindt, zullen er ook meer digitale elementen worden geintegreerd, zoals vergaderfuncties en het uitzenden van een conferentieprogramma. Daarbij werkt de beurs voor deze speciale editie met een zogeheten turn-key concept, waarbij de beursorganisatie zorg draagt voor de standbouw en exposanten kunnen kiezen tussen drie pakketten voor standbouw en standinrichting. Hiermee wordt het risico van beursdeelname zo flexibel mogelijk. Exposanten kunnen tot vier weken voor het event gratis annuleren. Ook het 'hallen-concept' is deze speciale editie verleden tijd. Zo worden bedrijven niet automatisch op land, maar op activiteit ingedeeld.

De beurs is zich ervan bewust dat hierdoor de totale beursoppervlakte aanzienlijk kleiner zal zijn, maar wil zich daarmee focussen op de kwaliteit en niet op de kwantiteit van de bezoekers en exposanten. Ook zullen innovaties naast de bestaande Fruit Logistica Innovation Award een belangrijke rol spelen. De mogelijkheid van het presenteren van producten en het ontmoeten van kopers staat centraal tijdens het evenement. Om die reden wordt er dit jaar ook een nieuw buyers programma geïntroduceerd. Op 23 oktober zal de Fruit Logistica de nieuwe details van het programma onthullen.

Voor meer informatie:  
Fruit Logistica
www.fruitlogistica.com/

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven