@gavecampagne van start

Deze week start de @gavecampagne van de Traay op Facebook. "Wij gaan de komende twee weken aan consumenten uitleggen waarom agave zo gaaf is", vertelt Joyce Weerman. "Steeds meer consumenten zijn op zoek naar lekkere én natuurlijke vervangers van suiker. Met deze campagne helpen wij in de zoektocht naar plantaardige zoetmiddelen. Elke dag plaatsen wij tips, inspiratie voor heerlijke recepten, geven uitleg over de verschillende soorten stropen, de smaak, herkomst en toepassing. Uiteraard valt er ook wat te winnen! Consumenten maken kans op een goed gevuld en lekker zoet pakketje."

Dat is gaaf!
De agavesiroop van de Traay is gemaakt van 'Agave Tequilana', ook bekend als 'blauwe agave' en groeit op een hoogte van ongeveer 1500 meter op de droge grond in Mexico. "Het sap van deze plant wordt eeuwenlang gebruikt om zijn zoetkracht, maar ook om zijn medicinale toepassingen. Voordeel van agave is dat het, in vergelijking met geraffineerde suiker, een lagere glycemische waarde heeft. Daarnaast bevat het minder calorieën en heeft agave een hogere zoetkracht, is dat niet gaaf?!"

Tijdens de @gavecampagne komen ook de andere plantaardige zoetmiddelen van de Traay aanbod. De @gavecampagne is te volgen op facebook

Imkerij de Traay
"Bij de Traay maken wij al sinds 1977 de lekkerste honingsoorten, honingspecialiteiten en heerlijke plantaardige stropen en siropen. Wij werken samen met professionele imkers die voldoen aan de hoogste normen, zodat wij zeker weten dat de honing van de beste kwaliteit is en dat de imker rekening houdt met het leefmilieu van mensen, bijen en planten."

Voor meer informatie: facebook en www.detraay.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.