Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meesters van De Halm naar 100% vegan in 2021

Tholen - Meesters van De Halm maakte gisteren op Dierendag bekend dat ze het merk in 2021 100% vegan gaan maken. Rob van den Berg, algemeen directeur van Meesters van De Halm, geeft aan dat ze er al ontzettend dichtbij zijn. "Van veel van onze producten is het logisch dat ze al vegan zijn, zoals de havermout. Het gaat met name om onze gebakken producten waarin op verschillende manieren honing in verwerkt is. Denk bijvoorbeeld aan 'honey dipped bananas'. Hiervoor gaan we aan de slag met een alternatief. We vonden het een mooi moment om dit op Dierendag bekend te maken."

Op facebook staat is het volgende bericht geplaatst:

Of je nu veganist, vegetariƫr of een alleseter bent: iedereen kan van onze ontbijtgranen genieten! Wij hebben namelijk prachtig nieuws om te delen op deze dierendag: vandaag maken we namelijk bekend dat we in 2021 ons merk 100% vegan gaan maken! We zijn al ontzettend dichtbij, maar we moeten nog wat kleine aanpassingen doen in een aantal recepturen voordat we er zijn.

35 jaar geleden hield de kat de wacht in onze productie en ging ze op jacht naar ongedierte. Zo mag dat tegenwoordig natuurlijk niet meer, maar toch staan we nog altijd dicht bij de natuur.

Voor meer informatie: rob@dehalm.nl en www.meestersvandehalm.nl