Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Geslaagde Coronaproof live ALV"

BioNederland neemt afscheid van bestuurslid Jurrien Roossien

Afgelopen vrijdag 25 september heeft de algemene ledenvergadering van BioNederland plaatsgevonden. "We kijken terug op een geslaagd Coronaproof event. Tijdens deze vergadering is tevens het LinkedIn profiel van BioNederland gelanceerd. Volg ons want samen staan we sterker", vertelt verenigingsmanager Natalie Oudenhoven. 

Jan Groen, voorzitter van BioNederland, blikt terug: "Met veel plezier en super tevreden kijk ik terug op onze Coronaproof live gehouden BioNederland ALV. BioNederland staat voor 'Verbreden, Verdiepen & Verwaarden', daar hebben we met de ruim veertig aanwezigen op een constructieve creatieve manier invulling aan gegeven middels specifieke workshops en een interactieve ledenvergadering waarin wij als bestuur verantwoording afgelegd hebben over het gevoerde beleid. Ook hebben we afscheid genomen van bestuurslid Jurrien Roossien, die na ruim 13 jaar bestuurslidmaatschap zijn functie neerlegde. Wij zijn Jurrien zeer erkentelijke voor zijn tomeloze energie waarmee hij BioNederland/VBP gediend heeft. Als nieuw bestuurslid hebben wij Aart-Jan Knauff van DO-IT mogen verwelkomen. Aan het eind van de vergadering werd onze fonkelnieuwe BioNederland LinkedIn bedrijfspagina gelanceerd. Ik ben uitermate trots op de mooie stappen die met BioNederland gezet worden in verbindende samenwerking met onze zusterorganisaties Biohuis, Biowinkelvereniging onder de paraplu van Bionext!"

Jan Groen overhandigt de oorkonde aan Jurrien Roossien.

Bestuur en werkorganisatie BioNederland.

Proost op het jubileum.

Voor meer informatie: natalie@bionederland.nl en www.bionederland.nl 

Publicatiedatum: