Broeders Gezondheidswinkel 2e bij verkiezing beste bio-drogistafdeling van Nederland

Onlangs zijn voor de allereerste keer de Bio Winkel Awards uitgereikt. Doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche in de spotlights te zetten. Daarbij zijn een aantal voor de branche belangrijke categorieën (bio groente & fruit, bio brood, bio kaas, bio slagerij, bio wijn), speciaal uitgelicht, waaronder dus de bio drogist- of gezondheidsafdeling. Broeders Gezondheidswinkel uit Oosterhout is daarbij op de tweede plaats geëindigd.

Begin van dit jaar konden klanten van de deelnemende winkels aan de hand van een online vragenlijst hun favoriete winkel beoordelen. Een kleine greep uit de beoordelingen van klanten over Broeders Gezondheidswinkel: ‘Altijd vriendelijk en behulpzaam met waardevol advies’, ‘Fijne winkel met een zeer uitgebreid assortiment’ en ‘Zeer klantgericht, zowel in de winkel als online’.  De drie deelnemers per categorie met de hoogste klantbeoordeling zijn vervolgens bezocht door een vakjury. De jury noemt Broeders een drempelloze gezondheidswinkel met eigenaren en personeel die een no-nonsense gastvrijheid en een hoge mate van deskundigheid uitstralen. ‘Het is helder dat Broeders een sterke band heeft met zijn klanten en bouwt op een jarenlange ervaring. De uitbreiding van de winkel met een gezondheidscentrum is dan ook een meesterzet en de online (webshop) activiteiten van de winkel verdienen een dikke pluim. Het totaalbeeld is een gezondheidswinkel die autoriteit uitstraalt, maar toch drempelloos uitnodigend is’, aldus de vakjury. 

Naast het nieuws van deze verkiezingsuitslag heeft Broeders sinds kort ook een nieuwe webshop in de lucht met tal van vernieuwingen en verbeteringen ten opzichte van de vorige webshop.

Voor meer informatie:
www.broedersgezondheidswinkel.nl 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven