"Jetzt geht's los!"

Bestsellers van de Kleine Keuken nu in de Duitse schappen

"Jetzt geht's los!", meldt De Kleine Keuken op LinkedIn. Vier producten van De Kleine Keuken betreden onder de naam 'Die Kleine Küche' vandaag de Duitse markt. "Hier zijn we sinds oktober vorig jaar mee bezig, dus het is nog redelijk snel gegaan allemaal. Onze ingrediëntendeclaratie is heel goed en dit wordt in ons buurland zeker gewaardeerd", vertelt Kirsten Toeset, oprichter van De Kleine Keuken.

Op LinkedIn staat het volgende bericht:
Weer een stapje dichterbij het waarmaken van onze missie: alle kinderen in de wereld gezond en energiek laten opgroeien. Vanaf vandaag stromen onze nieuwe Duitse producten de schappen in bij Rewe, Familia en Combi. Duitse retailers zijn selectief in wat ze in hun schappen zetten. De producten moeten clean zijn, geen onnodige toevoegingen bevatten en gemaakt van biologische ingrediënten is een pré. Omdat de Kleine Keuken deze normen ook aanhoudt, was de opname van onze 4 bestsellers snel een feit. Mocht je nieuwsgierig zijn, de producten en onze kennis staan op onze Duitse website. Wir machen es!

Voor meer informatie: Kirsten@dekleinekeuken.com en www.dekleinekeuken.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.