Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Zij hebben ons geholpen om door deze crisis heen te komen, we laten ze niet in de steek"

Eco Fields gaat door met de verkoop aan particulieren

Sinds het begin van de coronacrisis worden de biologische kalfsvleespakketten van Eco Fields ook thuisbezorgd bij particulieren. Dit initiatief van de biologische producent uit Wekerom is met veel enthousiasme ontvangen. 'In zeer korte tijd hebben wij een nieuw concept gelanceerd. U bestelt online, deze bestellingen worden in heel Nederland door ons bezorgd. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk', zo staat er op de website van Eco Fields. 

Het vleespakket.

Toen ze aan het begin van de coronacrisis besloten om hun biologische kalfsvlees niet alleen aan horeca, maar ook bij mensen thuis te gaan bezorgen, was dit een spannende beslissing. Maar de reacties waren zo positief, dat ze hebben besloten ermee door te gaan.

Ook de Boerbox is bij Eco Fields verkrijgbaar.

"De verkoop aan particulieren is direct gestart aan het begin van de corona crisis door het wegvallen van onze omzet richting horeca. Wij gaan door met de verkoop aan particulieren omdat er zo veel goede reacties op zijn gekomen en al snel bleek dat we steeds terugkerende klanten te hebben. Die klanten willen we natuurlijk graag behouden ondanks dat de horeca ook weer aantrekt. Zij hebben ons geholpen om door deze crisis heen te komen, we laten ze niet zo maar in de steek", vertelt Linda Boon namens Eco Fields. 

Linda's vader, Bart Boon, tussen de kalveren. 

Voor meer informatie: info@ecofields.nl en www.ecofields.nl 

Publicatiedatum: