Bonvita gaat mee met de tijd van het jaar

"Chocolateren en de vegan en glutenvrije claims behouden: unieke combinatie"

We hebben de hittegolf nog maar net achter de rug en de eerste kruidnoten komen weer tevoorschijn. Beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen. Naast de vier jaargetijden zijn er talloze andere feestdagen/themadagen om de producten op af te stemmen. Het hele jaar door zorgt Bonvita in Tiel voor toepasselijke producten die bij de tijd van het jaar horen. "Je moet blijven innoveren, het is bovendien een gemiste kans om niet in te spelen op zulke seizoensgebonden producten. We zijn al druk bezig met de paaseitjes en vele andere figuren voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. De afgelopen tijd hebben ze de focus gelegd op de Sinterklaas producten. En... Het resultaat mag er zijn", vertelt Erik van Luyn.

Hij geeft aan dat het unieke aan Bonvita is dat de producten niet alleen vegan zijn, maar ook gluten- en lactosevrij en uiteraard biologisch. "Deze combinatie zorgt dat Bonvita verantwoorde producten op de markt brengt." Dit jaar viert Bonvita het 25-jarige jubileum, waar ze erg trots op zijn. "Bonvita heeft al veel ontwikkelingen doorgemaakt, maar ook vandaag de dag zitten we niet stil."

In het eigen chocolade-atelier in Tiel, zijn een aantal nieuwe producten ontwikkeld, zo geeft Erik aan. "Het gaat om witte- en bruine rijstchocolade couverture producten, waarmee we nu ook kunnen chocolateren en de vegan en glutenvrije claims kunnen behouden. Een unieke combinatie, al zeggen we het zelf." Bonvita kan met de bruine en witte rijstchocolade-couverture ook vormen gieten, plaatchocolade maken en decoreren.

"Onze producten kunnen als een vegan alternatief worden gezien, of voor iedereen die eens iets anders wil proberen. Het blijft altijd een uitdaging om in te spelen op de jaargetijden, maar keer op keer slagen we hier weer in. Voor de herfst hebben we prachtig chocolade couverture repen gedecoreerd met appel en rozijnen. Voor de lente zijn we bezig met kleurrijke, eetbare bloemen te gebruiken wat er erg aantrekkelijk uitziet", aldus Erik.

Voor meer informatie:

Bonvita BV
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639300
shop@bonvita.com  
www.bonvita.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.