Netwerkbijeenkomst Gastvrij Rotterdam Special goedbezocht

Gastvrij Rotterdam kon dit jaar helaas niet doorgaan, maar omdat de afgelopen maanden eens te meer is gebleken hoe belangrijk persoonlijk contact is en hoezeer iedereen dat gemist heeft, organiseerde Gastvrij Rotterdam 22 september de Gastvrij Rotterdam Special.

De netwerkbijeenkomst bracht belangrijke stakeholders van Gastvrij Rotterdam samen in Rotterdam Ahoy en faciliteerde daarmee een live ontmoeting voor de sector. De bijeenkomst was alleen bij te wonen op uitnodiging.


Niels van den Berg en Francis Zonneveld Piek van Rungis met Jeroen Hoogsteder van Nice to Meat

Tijdens de Gastvrij Rotterdam Special was er een programma in de Ahoy Arena (met o.a. vooruitblik op de Gastvrij Rotterdam 2021, uitreiking Gaia Green Awards 2020 en de bekendmaking winnaar titel "Wijnvrouw van het Jaar 2020). De Netwerkborrel met een culinaire omlijsting werd verzorgd door getalenteerde Nederlandse Chefs van The Best Chef Awards, mede mogelijk gemaakt door o.a. Makro Nederland. Uiteraard werd er rekening gehouden met de RIVM regels.

De duurzaamheidsprijzen gingen naar:

Categorie Strandpaviljoens: Green Birds Den Haag
Categorie Hotels: StayOke Bergen op Zoom
Categorie Restaurants: Veggies on Fire Den Haag

Publieksprijs ging naar Noorderlicht te Amsterdam, de Falco Eleonora Award (beste F&B concept) ging naar Beachclub Birds in Den Haag en Magda van der Rijst mag zich de Beste Wijnvrouw van 2020 noemen.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.