"We kunnen het normale aantal bezoekers per dag toelaten"

Update over BIOFACH 2021

Tholen - De BIOFACH-organisatie heeft tot nu toe ongeveer 80% van het aantal exposantenregistraties van 2020 kunnen noteren voor de komende editie. De 2021-editie zal anders worden dan anders, met een uitgebreid hygiëneconcept, erkent Danila Brunner, directeur van BIOFACH en VIVANESS. Ze geeft in dit artikel desgevraagd wat meer toelichting over de huidige situatie. 

"Met behulp van een uitgebreid hygiëneconcept creëren we de best mogelijke randvoorwaarden voor een veilige en succesvolle beursdeelname op basis van de huidige stand van zaken. De BIOFACH en VIVANESS 2021 worden anders, maar daarom niet minder succesvol. We kennen allemaal de regels en maatregelen die het hygiëneconcept biedt, met name met betrekking tot afstand, mond- en neusbescherming, uit ons dagelijks leven."

Danilla Brunner.

Op het gebied van 'traceerbaarheid van contacten' heeft de beursorganisatie in de loop van de jaren al de nodige ervaring opgebouwd vanwege de al eerder ingevoerde verplichte registratie van bezoekers. "De enige nieuwigheid is dat de bezoekers nu ook hun privé-woonplaats aan dienen te geven. Voor de exposanten bieden we een goede, goedkope oplossing met onze 'leadtracking'." Voor meer informatie over het hygiëneconcept zie deze pagina.

NuernbergMesse/Thomas Geiger

De beurzen beschikken met de toevoeging van Hal 3 volgens Danilla over de benodigde extra ruimte voor catering, discussie- /communicatiezones en congressen. "En op basis van de huidige berekeningen weten we dat we in 2021 evenveel bezoekers per dag op de BIOFACH en VIVANESS kunnen toelaten als tijdens eerdere edities het geval was."

"Hallenindeling in volle gang"
Jacqueline Poppe geeft namens Beech business promotion aan dat de beursorganisatie haar klanten, partners en exposanten de best mogelijke planningszekerheid wil bieden. "Zo kunnen bedrijven gratis cancelen tot 2 weken na de ontvangst van de standbevestiging en zouden we onverhoopt van de overheid te horen krijgen dat we de beurs moeten afzeggen, krijgen de exposanten hun hele standhuur terug. De hallenindeling is in volle gang, we hopen iedereen binnen enkele weken een voorstel toe te kunnen sturen."

Voor meer informatie: jacqueline@beechbp.nl en www.biofach.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven