"Belangstelling voor zeewier is enorm toegenomen"

Your Well viert 10-jarig bestaan met opendeurdagen

Het in Hellevoetsluis gevestigde Your Well bestond afgelopen zondag 13 september precies 10 jaar. Kees Boender kijkt met een goed gevoel terug: "Op 13 september 2010 ben ik gestart met Your Well, the Seaweed Company. Tien jaar later, vele ups en downs verder, talloze ervaringen en mooie mensen en bedrijven in mijn netwerk rijker, mag ik mijn 2e lustrum vieren. En dat alles in een periode waarin de belangstelling voor zeewier ook enorm is toegenomen."

Hij wil ook graag de mensen om hem heen bedanken: "Ik bedank al mijn klanten, leveranciers en overige relaties voor hun onverzettelijke vertrouwen, mijn medewerkers Minke, Patty, Marieke en Marty voor hun onuitputtelijke inzet en ontelbare adviezen, maar bovenal mijn gezin, familie en vrienden voor hun onvoorwaardelijke steun en geduld!"

Om het lustrum te vieren, heeft Your Well van 10 tot en met 12 oktober open deur dagen. Iedereen is van harte welkom om even te komen kijken in Hellevoetsluis. Graag even aanmelden via patty@yourwell.nl. "Ik hoop ook de komende 10 jaar je bron te mogen zijn voor mooie zeewierverhalen en -producten!"

Voor meer informatie:

Kees Boender
Your Well
Marconiweg 55
3225 LV Hellevoetsluis
0181 375108
06 31165249
info@yourwell.nl  
www.yourwell.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven