Nieuw: zeewier borrelcrackers

'Sociale' bio-crackers uit Heino

Kari's Crackers is opgericht in 2017 door Kari en Patrick Roozemond. Kari kreeg in haar thuisland Noorwegen knäckebröd met de paplepel ingegoten. Ze bakt al jarenlang haar eigen knäckebröd volgens authentiek recept. "Iedereen die haar knäckebröd proeft is enthousiast", vertelt Nina Roozemond namens Kari Crackers.

Een genietmoment - Kari's Crackers zijn voor allerlei momenten door de dag heen. Het knäckebröd voor bij de lunch of de soep of als 4 uurtje. De crisps als een gezonde snack voor bij de borrel. "Bovenal bedoeld om even van te genieten. Wij vinden het heerlijk om met elkaar biologische en gezonde crackers te maken. Zoveel mogelijk met de hand en met pure ingrediënten. Lekker krokant en zonder toegevoegde suikers. De borrelcrackers hebben we ontwikkeld als voedzaam en verantwoord alternatief voor bij de borrel. Alle knäckebröd zitten barstensvol zaden (>40%) en we hebben als basis rogge/haver of maïs. Alleen pure ingrediënten worden gebruikt, geen gist, bakpoeder, of wat voor hulpmiddelen dan ook. Het geheime ingrediënt zijn de mensen: alle knäckebröd wordt met hand gemaakt en gebakken."

Ze geeft aan dat Kari's Crackers gaat voor een goede sfeer waarbij mensen tot hun recht komen. "We zijn gezegend met een groep mensen die ons een helpende hand toesteken en die tegelijkertijd leren om zichzelf te ontwikkelen. Allemaal mensen die om wat voor reden dan ook (even) de ruimte nodig hebben om hun eigen kwaliteiten te ontwikkelen. We begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze onderneming neemt niet mensen aan om crackers te bakken, maar bakt crackers om mensen aan te nemen. Zo ontwikkelen wij een eigen versie van een Sociale Onderneming. Samen smaakt naar meer!"

Kari's Crackers werkt zoveel mogelijk met lokale bedrijven. "Zo werken wij sinds kort samen met Your Well, een zeewierbedrijf. Wij gebruiken hun zeewier in onze zeewier borrelcrackers."

Voor meer informatie: info@kariscrackers.nl en www.kariscrackers.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven