Cursus kwantum landbouw: vernieuwing in de praktijk, 10 dagen in 2020-2021

Na eerdere jaarcursussen kwantum landbouw, organiseert Gaia Sira deze cursus dit jaar opnieuw met 10 nieuwe kwantum landbouw dagen.

De introductiedag met Henk Kieft is gepland op vrijdag 20 november 2020. Daarna steeds elke derde vrijdag van de maand en waar mogelijk op een bedrijf waar de toepassing gedemonstreerd kan worden. "We hebben weer een scala aan vernieuwingen in ons netwerk. In samenwerking met de cursisten zal gekozen worden voor de precieze invulling", vertelt Marijke Kuipers.

Programma outline:

 1. Algemene introductie (een uitwerking van bovenstaande inleiding door Henk Kieft. Tijdens de dag worden de wensen van de deelnemers geïnventariseerd ten aanzien van onderwerpen die behandeld kunnen worden, zoals hieronder staan aangegeven:
 2. Overzicht van de gebruikte elektromagnetische technieken met resultaten en relevantie. Onder andere Aqua4D en Genodics.
 3. Overzicht van de gebruikte mindful technieken met resultaten en relevantie. Onder andere Eco-intention, co-creatie met de natuur, Eco-treaties, opstellingen.
 4. Verbreding van wereldbeeld van deeltjes- met golf-denken met betrekking tot het kunnen beïnvloeden van levensprocessen. De essentie van kwantum-inzichten voor de biologie.
 5. Verbreding van wereldbeeld van deeltjes- en golf-denken met kwantum-inzichten met betrekking tot het kunnen beïnvloeden van levensprocessen. Het ontwikkelen van intuïtieve communicatie en het werken met de kracht van intentie. Bijvoorbeeld in het omgaan met invasieve exoten (zoals de Japanse duizendknoop).
 6. Kansen op een versneld leerproces met mondiale netwerken en verbindingen tussen moderne en oude wereldbeelden in agri-culturen.
 7. Watervitalisatie-technieken met Frank Silvis.
 8. De bodem energetisch bekeken, kristallisatie-technieken/biofotonen.
 9. Agrarische bedrijfsopstellingen met Marijke Kuipers.
 10. Het elektrisch ecosysteem. Introductie door Sander Funneman, auteur van het boek met dezelfde titel: Elektrisch Ecosysteem.
 11. De consequenties van het kwantum denken voor het begrijpen van de invloed van 5G straling op planten en dieren. Microgolven brengen water aan de kook, misschien ook in de wolken? Het golf-denken biedt kansen op het berekenen van minder ongezonde frequenties.
  De cursus is bedoeld voor boeren, die interesse hebben in een impuls voor hun bedrijf, in de praktijk. Maar ook voor consumenten, adviseurs en andere geïnteresseerden in de vernieuwende praktijken.

Kosten €125 per dag (inclusief 21% btw), bij opgave voor hele cyclus € 550 in plaats van € 625 (inclusief btw). Deelname aan een losse dag is ook mogelijk a € 125 (inclusief btw)

Aanmelden: info@gaiasira.nl of via telefoonnummer 06 42383361 (Marijke Kuipers, organisatie).

Klik hier voor meer informatie. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven